24 Ocak 2012 Salı

Yasemin Öndar - Bukefalos Capsule Collection

BUKEFALOS
"Ve Tanrı bir avuç dolusu güneyli rüzgar aldı, ona kendi nefesini üfledi ve atı yarattı... Sen kanatsız uçabilmeli, ve kılıç çekmeden feth edebilmelisin..." deyip onu kutsadı. Atın zerafeti, zekası ve asaleti... Vahşi ve heybetli görünüşünün altında yatan hassasiyeti. O hem zaptedilemez hem evcil, hem eğitilemez hem en iyi öğrenci. O bir asi ve bir o kadar da sadık ve taabii. Tıpkı soyunu inkar etmeyen Bukefalos gibi! Atların bu muhteşem dünyası beni cezbetti ve sonunda Bukefalos'un ruhu önce kalemime, kalemimden kağıdıma, cetvelime,kumaşıma, iğneme, ipliğime ve sonunda içime sinip kendini yarattı! Yeni koleksiyonum Bukefalos'un parçaları sizin asaletinizle birleşmeyi bekliyor! "

Bu sözlerle tanımlıyor Yasemin Öndar yeni koleksiyonunu. Çok iddaalı ve oldukça şık! Aldığı Tarih eğitiminin etkisinde oluşan yeni koleksiyon nihayet sahipleriyle buluşuyor. Ayrıntılı bilgi için Yasemin öndar'ın facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.












1 yorum:

  1. Hey :) i've seen that you followed my old blog dionyshas and it would be great if you'd take a look at my new one www.bunchofroses.blogspot.com! ;) Alina

    YanıtlaSil

bloglovin