8 Temmuz 2013 Pazartesi

Bikinini Seç!

Yaz'ın sıcacık atmosferine yüzümüzü döndüğümüz şu günlerde hepimizin ortak hayali ya da ortak arzusu hiç şüphesiz bir “deniz tatili” dir. Bir deniz tatiline çıkamazsak bile en azından havuzların serinletici sularında buluruz kendimizi. Hal böyle olunca alışveriş listelerimizde  “bikiniler” ilk sıralarda yer alıyor..  

Bikini veya mayo alışverişlerine çıkmadan önce online alışveriş sitelerine de mutlaka göz atmamız gerektiği görüşündeyim. Çünkü artık bir çok online alışveriş sitesi, fiziksel mağazalarda arayıp bulamadığımız en şık plaj ürünlerini, en avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor. Bunlardan bir tanesi : Vipdükkan indirim kodu .
Bilinçli bir online bikini alışverişi için ise öncelikle “Vücut Tipinize Uygun Bikini Modeli” ni belirlemeniz gerekiyor.
İşte size birkaç tavsiye:
Kalçalarınızın genişliğinden şikayetçiyseniz desensiz, koyu renkli ve fazla düşük bel olmayan bir bikini altı tercih etmelisiniz. Desenli, renkli ya da püsküllü bir bikini üstü ile de göğüs bölgenize haraketlilik kazandırabilirisiniz. 


 Göğüsleriniz iri, karnınız sarkık ise kapalı bikiniler tercih etmelisiniz. Bu sezon oldukça trend olan yüksek belli retro bikini altı bu tür bir durumda enuygun model. Bikini üstü olarak da toparlayıcı modeller terch etmelisiniz. Alttan destekli balenli modellerin göğüsleri toparlamada etkisi oldukça yüksek.


Küçük göğüslü bayanlar hemen hemen her bikini modelini giyebilirler. Hareketlilik için desenli ya da püsküllü bikini üstlerini tercih edebilirler. 
 Orta beden ölçülerine sahip bayanlar ise mutlaka straplez modelleri tercih etmeli. 





Bu konuk makale indirimhediyeceki.com'a aittir.


1 yorum:

bloglovin