13 Ağustos 2011 Cumartesi

In The Garden

g5


Lulu's Lace Top ● F&F Pants ● Jeffrey Campbell Wedges ● Mango Bracelets

Üniversitedeyken "ben o işi yapmam" "ben o işte hayatta çalışmam" şeklinde ahkam kesmek ne kadar kolaymış şimdi daha iyi anlıyorum. Öğretmenlik gibi bir mesleğin ne kadar ayaklar altına alınabildiğini de görmüş oldum iş başvurularım sırasında. Daha yolun başındayım diyerek avunuyorum, umarım bir şeyler çıkacak cv bıraktığım bin beş yüz yer arasından :)
Bugün  erkek arkadaşımın evinin bahçesinde çekim yaptık. Eski Rum evlerini andıran beyaza boyanmış duvarlar ve asma dallarının arasında bu fotoğraflar çıktı ortaya. 

Today we took this pictures in my boyfriend's backyard. Among the white painted walls which resembles Rum houses  and grape tree leaves, these pictures were taken.

g3-1

g7

g2

g1 kesilecek

g4






19 yorum:

  1. çok hoş olmuşsun ayakkabılara bittim canm bu arada ne öğretmenisin ?? merak eettim çok. ben de çok iyi bilirim öğretmenliği, hakkında neler düşünüldüğünü,çünkü ben de bir öğretmenim..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım. Fizik bölümü mezunuyum. Dershanelerin hali içler acısı ne yazık ki!

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim ben bu kombini=) ve evet ne yazık ki dershanelerin durumu berbat bende kimya mezunu olucam 1 yıl sonra anlıyorum çok iyi seni.

    YanıtlaSil
  4. makyajın çok güzell olmuş canım:) rujunun markasını ve numarasını öğrenebilirmiyim .tugba

    YanıtlaSil
  5. Sen de uzun saçlarınla pijama pantolonunla dantelinle rum kızlarını andırıyosun :) Ayrıca ayakkabılarına ben de bayıldım. Umarım en kısa zamanda içini rahatlatacak zevkle yapabileceğin bir iş bulursun canım :)

    YanıtlaSil
  6. pantalonunu cok sevdim çıkar onu ben giyeyimm :) hihihi bilekliklerini dee ve rujunu daa! boylee hep bol bol foto isterizz (: isteriz de isterizz :)

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle haklısın. Annem öğretmen ve yıllardır çok zor şartlarda çalışıyor(devlette verilen değer, kadrolaşma vs...)
    Dershaneler desen çok fena durumdalar bence karın tokluğuna çalışmak bile değil çoğunda çalışmak.

    Kolay gelsin sana. Ben öğretmen olsaydım sanırım biraz dershanede çalışıp sonrasında özel dersle devam ederdim.Umarım gönlünce olur her şey

    Sevgiler
    http://mochadaily.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Güneş, teşekkür ederim. Evet dershaneler çok kötü durumda. Kimya biraz daha şanslı Fizik'e göre..

    Tuğba, bu renk ruj ben de çok aradım ama bulamadım. bu oriflame'in makyaj paletinde olan bir renk. ama bu tonlarda bir pembenin altına beyaz kapatıcı sürerek de bu rengi elde edebilirsin.

    Yasemin, pijama gibi ama çok rahat :) inş. canım

    Yasemen, çok rahat bir pantolon haliyle bu kadar bol olunca :) devamı gelicek inşallah :)

    Gülden, maalesef devletimiz bu konuyla hiç ilgilenmiyor. yök desen iyice işleri zorlaştırıyor. özel ders ben de düşünüyorum ama o piyasaya girmek ve o az paralara razı olmak lazım..

    YanıtlaSil
  9. Dantel ustle salvarimsi pantalon cok guzel olmus.
    Sevgilerle,
    Defne.
    http://fashiondivamommy.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Harika görünüyorsun öncelikle :)
    Ben de bir öğretmenim ve üniversitede öğretmen olmamak için bir sene neredeyse sınıfta kalıyordum ve istemeden başladığım mesleği çalışırken sevdim . iyiki öğretmenim diyorum şimdilerde :)

    Dersane işi gerçekten de zor ve benim sana tavsiyem belki fikir olur diyerek ilaç şirketlerine başvurman.Tıbbi mümessillik yapabilirsin fiziğin tarzın seni zaten ön plana çıkaracaktır mülakatlarda.Üstelik çalışma şartları da çok iyi.En yakın arkadaşım biyoloji mezunu ve bu işi yapıyor.İstersen ayrıntılı bilgi de verebilirim ama bence bir düşün :) kariyerden inceleyebilirsin ;)

    YanıtlaSil
  11. çok güzel bir kombin olmuş çok beğendim blogu bilezikler ayrıca çok güzel =)

    YanıtlaSil
  12. ah ahh,yıllarca dershanelerden illahlah etmiş, kpss illeti yüzünden devlet öğretmenliğini de rafa kaldırmış biri olarak,tek diyebileceğim,seni çok iyi anlayabiliyorum.bu ülkede ya özelde çalışıp köle olacaksın ve aldığın parayı burnundan getirecekler(aldığın paraya para denirse tabi) ya da yıllarca kpss uğruna deli gibi çalışıp,hatta psikopata bağlayıp ve bir şekilde atanıp belki de rahat edeceksin ama ömrün boyunca bu tekdüze sistemle yetineceksin.yani "öğretmenlik en rahat meslek" dedikleri eskidendi o eskiden,biz gelene kadar mesleğimiz ayaklar altına alındı malesef.Ve bir tavsiye,aman aman dershanelerden uzak dur,kolejlere başvur,"bir nebze" daha rahat edersin.

    YanıtlaSil
  13. Love your top!
    www.thehappeningblog.com

    YanıtlaSil
  14. LOVE the pants!

    www.unremittinglykel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. That is such a sweet outfit you have on, I LOVE your hair as well - What I would give for long natural hair like yours :)

    Anna xo

    http://www.lifesshinyprettythings.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. great pants!! :)

    http://chocolatefashioncoffee.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. hi sweetie! thanks for your comment on my blog, it led me to find yours :)

    you are so pretty & i always love finding new blogs to explore. i especially love your "in the bag" post.

    Miyan

    www.miyan-overseas.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. Thank you for your comment :)

    I love your top and the black wedges

    www.tripsandtreasures.blogspot.com

    YanıtlaSil

bloglovin